Dinsdag 13 mei – Tekenles.

Vandaag hebben we tijdens de Nederlandse les de kinderen een tekenopdracht gegeven. Ze kregen een A4tje en deze moesten ze in vieren vouwen. Ondanks dat we het voordeden was het nog een hele opgave. Daarna moesten ze vier onderwerpen kiezen die we de afgelopen maanden hebben behandeld en in elk vak een tekening maken bij de verschillende onderwerpen. Ook moest de Nederlandse naam van wat ze tekenden erbij komen te staan en wij hadden gezorgd voor kleurtjes, zodat de tekening ook mooi ingekleurd kon worden. Het duurde even voordat iedereen de opdracht doorhad, maar na een tijdje waren ze allemaal druk met tekenen en kleuren en het opzoeken van de Nederlandse woorden. De kinderen krijgen nooit tekenles en ze genoten daarom extra van deze les! De tijd vloog voorbij en de volgende keer gaan we dan ook verder om deze leuke opdracht af te maken.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MichielVierhout
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.