go Fairtrade!

De laatste tijd zijn mijn zusjes, ouders en ik een stuk beter in het uitzoeken van fair-trade producten. Dan maar iets meer betalen. Maar sinds ik in Uganda ben en we met het gezin in Malawi zijn geweest, zijn we ervan overtuigd dat dit wel het beste is!

Ik heb mensen hard zien werken voor hun geld, ik vind dat hun dus ook gewoon genoeg geld moeten krijgen voor dit werk!

Wat kopen we dan zoal? - Cadeautjes bij de wereldwinkel. de armbanden daar zijn echt heel leuk. En je kan ook leuke gelukspoppetjes kopen daar. - Koffie of chocomelk kopen bij de Starbucks: fairtrade - Koop chocoladerepen van Verkade: dit is sowieso fairtrade chocolade.

Dit zijn kleine dingen die iedereen kan doen. :) Wij zelf hebben nu ook rietsuiker fairtrade (bij toeval ook uit Malawi, haha)

Fairtrade is niet lastig, dus iedereen kan het!

Follow the author: evelineverwimp
More contributions of WorldSupporter author: evelineverwimp
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Go Fairtrade!

Hoi Eveline!

Fantastisch dat je nu al zulk succes hebt geboekt! Ik denk meteen groter: organiseer een evenement op je school (een markt?), wordt actief op Facebook en de Fair Trade gemeenschap... Als je dit bijvoorbeeld op facebook/twitter/hyves deelt, krijg je al meteen een groter publiek en misschien gaan zij zich dan ook wel inzetten voor Fair Trade! Dat kun je dan ook koppelen aan je Uganda ervaringen.

Fair Trade is inderdaad heel

Fair Trade is inderdaad heel goed. Heb je er al over gedacht om een Fair Trade etentje te geven? Dat hebben Steffie en Koen ook gedaan. Kijk maar: http://www.wereldsupporter.nl/steffie-en-koen/blog/1743-eten-zonder-gewe...

Misschien kun je, zoals Denise ook zei, een markt op school organiseren en daar een etenskraampje bij doen, ofzo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel succes met je missie!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2