de laatste tijd

de laatste tijd ben ik aardig druk geweest met mijn wereldsupporter-acties: ik ben twee keer bij een voorlichtingsavond van Worldmapping geweest: een keer met school en een keer in Utrecht. Ook heb ik voorlichting gegeven in de kerk.

Binnenkort, over twee weken, ga ik bij mijn zusje in de klas vertellen over mijn ervaringen in Uganda: ze doet groep acht en ik ga die kids wat vertellen over wat vrijwilligerswerk is en wat ik heb meegemaakt. Ik heb daar erg veel zin in!!

Contributions, Comments & Kudos

Wat ben jij druk bezig zeg!

Wat ben jij druk bezig zeg! Mooi! Geweldige inspiratie. Kun je vertellen hoe je het hebt aangepakt om in groep acht te vertellen over je ervaringen? Het lijkt me best lastig om zo'n jong publiek te boeien en te inspireren.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of evelineverwimp
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.