de laatste tijd

de laatste tijd ben ik aardig druk geweest met mijn wereldsupporter-acties: ik ben twee keer bij een voorlichtingsavond van Worldmapping geweest: een keer met school en een keer in Utrecht. Ook heb ik voorlichting gegeven in de kerk.

Binnenkort, over twee weken, ga ik bij mijn zusje in de klas vertellen over mijn ervaringen in Uganda: ze doet groep acht en ik ga die kids wat vertellen over wat vrijwilligerswerk is en wat ik heb meegemaakt. Ik heb daar erg veel zin in!!

Follow the author: evelineverwimp
More contributions of WorldSupporter author: evelineverwimp
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat ben jij druk bezig zeg!

Wat ben jij druk bezig zeg! Mooi! Geweldige inspiratie. Kun je vertellen hoe je het hebt aangepakt om in groep acht te vertellen over je ervaringen? Het lijkt me best lastig om zo'n jong publiek te boeien en te inspireren.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1