We zijn er bijna

Hoihoi,

Nog precies twee maanden en dan is het al zover. Dan stap ik samen met mijn 19 andere reisgenootjes en twee reisleidsters in het vliegtuig op weg naar Brazilië. Ik heb er echt superveel zin in maar het komt nu ook wel heel erg dichtbij. Lichte zenuwen zijn dan ook zeker aanwezig.

Toch loop ik precies op schema. Vaccinaties, check. Rugzakken, check. Paspoort, check. Verzekeringen, Check. En zelfs het ticket, Check. Eigenlijk is bijna alles al helemaal geregeld. Alleen moet ik nog even de laatste lootjes afleggen voor het bijeen krijgen van mijn reissom. Maar daar heb ik mijn loterij nog voor.

Deze week en volgende week zijn de laatste twee weken dat ik zelf op pad zal gaan om lootjes te verkopen voor mijn loterij. Tot nu toe heb ik dit al twee keer gedaan en de opbrengst is alles behalve teleurstellend! Een goed teken dus! De komende twee weken zal ik dus veel onderweg zijn en nog alles op alles gaan zetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de projecten waar ik ga helpen in Brazilië. 
Zaterdag 7 juni zal de uitslag bekend worden gemaakt. De winnaars zullen dan gebeld worden i.v.m. de prijs en wanneer deze afgeleverd word. De uitslag komt echter ook op mijn website (www.reneetobrasil.tk) en op mijn facebook pagina (www.facebook.com/reneetobrasil) te staan. 

Vorige week is ook de nieuwe editie van onze wijkkrant, Het Hout-Blericks Krantje, uitgekomen. Hierin staat over twee pagina's een groot stuk over mijn reizen naar Zuid-Afrika en Brazilië. Ik had hiervoor zelf een stuk geschreven en dat is er precies zo ingekomen. Super gaaf! Ook leuk zijn de reacties die ik nu krijg als ik voor mijn loterij op pad ga. 'Oh stond jij niet in de wijkkrant?' 'Dus jij bent die ontdekkingsreiziger.' en ga zo maar door. Hopelijk kan ik hier ook nog een aantal jongeren/ volwassenen mee inspireren zelf ook vrijwilligerswerk te gaan doen of dat nu in Nederland of in het buitenland is. Overal zijn vrijwilligers hard nodig. 

Zaterdag 21 Juni hebben we de laatste voorbereidingsdag vanuit Worldmapping. Hier heb ik nu al superveel zin in en dan is het nog maar een klein maandje van de vertrekdatum. Toch wel grappig eigenlijk dat je je reisgenootjes pas twee keer echt hebt gezien en gesproken voor je ineens twee weken 24/7 met elkaar "opgescheept" zit. Maar met de gezellige groep die ik nu heb moet dat helemaal goed komen!

 

Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

 

Groetjes, 

Renee Vercoulen

Image
Follow the author: Renee_Vercoulen17
More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]