Engels les voor pre-school (kinderen van 4-6 jaar)

Education Category: Language
Ages:

Ik zelf heb Engels les gegeven aan kinderen van 4-6 jaar oud. Ze begonnen net met school dus het was heel moeilijk om te beginnen aangezien ze echt nog vrij weinig engels spraken. Leer ze dan ook niet meteen moeilijke dingen aan en geef ze makkelijke opdrachten. Bij de fotos ziet u wat ik met de kinderen heb gedaan. Dit zijn foto's van het lesmateriaal en de opdrachten die ze hebben gedaan. 

Tip: je moet het ze leuk maken, dus bijvoorbeeld door ze te laten kleuren of leuke plaatjes te laten zien bij het Engelse woord dat zij dan moeten zeggen. Zo krijgen ze niet alleen een beeld van wat ze zeggen maar vinden ze het ook nog leuk om te doen. (zie foto van dagen van de week en de kalender)

Tip: schrijf duidelijk maar vooral ook niet te veel op het bord. Op de foto is een goed voorbeeld van hoe bijvoorbeeld het alfabet aan te leren. Wijs de letters aan en laat ze ze opnoemen. Gaat dit goed, begin dan met schrijven en laat ze het gewoon nadoen van het bord. 

Tip: herhalen, herhalen, herhalen!! Ookal denk je zelf dat het op een gegeven moment saai wordt, het is belangrijk dat je alles vaak herhaalt.

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: saaar410
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]