Dag 4 - Een stevige lunch

Alweer de een na laatste dag van mijn live below the line week. En ik moet zeggen deze dag was prima.

Mijn ontbijt bestond uit 2 boterhammen met appelstroop, als lunch had ik macaroni boogjes met 2 tomaten en tussendoor nog 2 rijstewafels met appelstroop. Alleen het avond eten was wat saai, rijst met gebakken banaan. Maar ik heb geen honger gevoel dus dat scheelt. Wel merk ik dat m'n energie niveau toch wel wat lager ligt. Om 22.00 uur al moe zijn? Dat is nieuw voor me. En 's morgens ben ik wel weer op tijd wakker omdat ik trek heb in mijn ontbijt. 

Nog 1 dag te gaan en dan volgt hier een prachtige evaluatie, ik kijk er naar uit. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Kirsten
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.