Dag 4 - Een stevige lunch

Alweer de een na laatste dag van mijn live below the line week. En ik moet zeggen deze dag was prima.

Mijn ontbijt bestond uit 2 boterhammen met appelstroop, als lunch had ik macaroni boogjes met 2 tomaten en tussendoor nog 2 rijstewafels met appelstroop. Alleen het avond eten was wat saai, rijst met gebakken banaan. Maar ik heb geen honger gevoel dus dat scheelt. Wel merk ik dat m'n energie niveau toch wel wat lager ligt. Om 22.00 uur al moe zijn? Dat is nieuw voor me. En 's morgens ben ik wel weer op tijd wakker omdat ik trek heb in mijn ontbijt. 

Nog 1 dag te gaan en dan volgt hier een prachtige evaluatie, ik kijk er naar uit. 

Follow the author: Kirsten
More contributions of WorldSupporter author: Kirsten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]