Eerste 5 olifantjes te koop!

Via Olifanten voor Ghana kun je mijn gehaakte olifantjes kopen, de opbrengst gaat volledig naar mijn oude weeshuis! Ik ga er van 17 juli t/m ongeveer 25 juli (iets langer, iets korter, wat maakt het uit; ik ga naar Ghana!) persoonlijk voor zorgen dat al het geld goed te recht komt, en alleen wordt uitgegeven aan dingen die echt noodzakelijk zijn.

Omdat ik wil dat mijn liefjes weer even stralen!

Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat leuk dat het allemaal

Wat leuk dat het allemaal steeds meer vorm begint te krijgen zeg! Echt heel goed dat je dit doet en dat je er persoonlijk naartoe gaat! Ik denk dat je misschien meer mensen over de streep haalt als je duidelijker beschrijft welke spullen echt noodzakelijk zijn. Maar ik zou zeggen: Keep up the good work! Want je hebt echt een leuke actie opgezet ;-)

Hoi hoi!Bedankt voor je

Hoi hoi!Bedankt voor je reactie! Ik weet nog niet zo goed wat er precies nodig is, aangezien er veel vrijwilligers geplaatst worden op dit project en zij dus waarschijnlijk wel verholpen heb waar ik vorig jaar terug aan ben gelopen. Het project heeft wel een facebook pagina, en ik weet dat in juni een meisje weer heen gaat dus ik zal haar vragen wat er precies noodzakelijk is.Jennifer

Wat zien de olifantjes er

Wat zien de olifantjes er leuk uit! Goed bezig en veel plezier in Ghana :-)

Dankjewel!

Dankjewel!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 4