Feel Good Market

Vandaag vond er een Feel Good Market plaats bij ons op school. Zoals jullie misschien wel weten zit ik op De Nieuwste School in Tilburg waar we veel onderzoek doen naar onze verwondering. Het thema van de afgelopen 6 weken in leerjaar 2 was Arbeid & Productie. Daarbij moesten ze een soort eigen bedrijf opzetten en producten maken om te verkopen op de Feel Good Market. Alle producten waren zelf gemaakt met gerecycelde materialen. 

Aan het eind van de pauze werd ik door Krije Remie, een jongen bij ons in leerjaar 2, gevraagd om even mee te komen. Ik was vooral bang dat ik moest gaan zingen ofzo, want dat is iets wat ik niet graag publiekelijk doe. Ik werd naar zijn tafel geleid waar de rest van zijn groepje stond. Zij vertelden mij dat iedereen een goed doel uit had moeten kiezen voor de opbrengsten van hun verkochte producten en dat ik hun goede doel was met mijn reis naar Thailand! Hoe cool, vet, leuk, lief, super aardig en gaaf is dat?! Ze hadden gewoon geld voor mij ingezameld! Ik was helemaal overdonderd. Wat een lieve mensen hebben wij op school! (Sorry voor al mijn uitroeptekens.) 

Op de foto kun je een deel van het groepje zien met hun producten en mijn site. 

Ik weet niet alle namen, maar ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het erg mooie gebaar! Lekker cliché, maar ik zal dit niet snel vergeten. Jullie zijn echt toppers!

 

UPDATE 16/5

Er is in totaal €61,30 opgehaald! Nogmaals bedankt Krije, Pim, Smilla, Quentin, Kaylee, Marieke, Floris, Chimara en Emma!

Image
Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]