Dinsdag 29 april – Schoolbanken voor P1!

Vandaag moeten we weer aan het werk. We hebben zin om de kinderen weer te zien. Als we op school aankomen staan de banken voor P1 buiten. Het schoolhoofd verteld dat hij ze nog niet in de klas heeft gezet, omdat hij wil dat we ze zelf overhandigen aan P1. Hartstikke leuk natuurlijk!
De kinderen zijn super blij als ze horen dat de banken voor hen zijn en ze komen rennend en joelend naar buiten. We maken wat foto’s als een mooie herinnering. Ook bij ons staat er een grote glimlach op ons gezicht. Tof dat we dankzij jullie geld ook deze kinderen blij kunnen maken. Het schoolhoofd kan ons ook niet vaak genoeg bedanken voor de banken en ook een aantal leerkrachten die veel aan die groep lesgeven zijn er erg blij mee. De kinderen van de hoogste groepen helpen de banken naar binnen te brengen en dan kunnen de kinderen van P1 aan het werk aan hun nieuwe banken. En hard werken doen ze!
Ook P2 is hard aan het werk. Ze zijn super blij met de getallenlijn in hun klas en ze kunnen er al goed gebruik van maken. Veel kinderen pakken een stokje en rekenen met behulp van de getallenlijn de som uit. Erg leuk om te zien.
Aan het eind van de middag als we thuis zijn komen Mirthe en Marieke langs met hun ouders en broertjes en zusjes. Gezellig. En ze hebben allemaal verrassingen voor ons meegenomen. We krijgen stickers om te gebruiken op school, een reep chocola, hagelslag, vruchtenhagel en een zak paaseitjes. Lekker!

Image
Follow the author: Marlinda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]