Woensdag 23 april – Gezellig dagje Nungwi!

Gisteren waren we een dagje thuis gebleven en op het kantoor geweest, dit was vanwege het slechte weer. Vandaag scheen de ZON weer volop en we besloten om een dagje naar Nungwi te gaan! Nungwi ligt helemaal in het Noorden en je kunt hier voor 1euro per persoon heen met de daladala. Geen geld dus. We gingen weer eerst met de daladala naar Stone Town om vervolgens met daladala nr. 116 naar Nungwi te gaan. Dit keer een makkelijke rit en we stapten uit bij de eindhalte.
Het duurde 1 uur en 3 kwartier om er te komen, maar dan heb je ook wat. Parelwitte stranden en turquoise blauw water. Schitterend! Wat een prachtige natuur. Niet normaal, hoe mooi! Dit is het mooiste strand wat we ooit hebben gezien! We lagen tussen allerlei andere blanke toeristen en het was rustig op het strand. Ons plekje was tussen bars/restaurants in en we genoten van de muziek op de achtergrond.
’s Middags hebben we even wat geluncht bij ‘Coco Cabana Restaurant & Bar’. We genoten van het eten en van het adembenemende uitzicht. Daarna nog heerlijk even op het strand gelegen en in de namiddag besloten we om richting daladala te gaan. ’s Avonds aten we thuis en heeft Marlinda heerlijke rijst gemaakt met een sausje. Het was een zeer gezellige en mooie dag!

Image
Follow the author: Marlinda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]