En toen was ik een wereldsupporter!

Ik ben Corine, 17 jaar en ik kom uit een dorpje buiten Groningen. Ik ben een paar weken geleden naar Zuid Afrika geweest met worldmapping. Behalve dat ik geweldige vrienden en vriendinnen heb leren kennen, heb ik ook heel veel geleerd. Geleerd over Zuid Afrika, geleerd over vrijwilligerswerk en geleerd over mezelf. Ik ben in de twee weken dat ik er was verliefd geworden op de natuur daar en vooral ook op de mensen. Ik had niet verwacht dat ik zo'n sterk gevoel zou krijgen van de omgang met de mensen en de kinderen die ik bij de projecten heb mogen ontmoeten. We hebben veel gespeeld met kinderen, we hebben muren geverfd en we hebben in Lesotho een prachtige paardrijtocht gemaakt en vervolgens bij hele lieve mensen geslapen, die geen licht of douche hadden. Omdat ik nu pas begin met mijn blog, zal ik de komende weken de hoogtepunten uit mijn reis beschrijven.

Hamba kahle!

Contributions, Comments & Kudos

Welkom! Ik ben benieuwd naar

Welkom! Ik ben benieuwd naar je volgende blogs, ik hoop dat je er ook nog foto's of filmpjes van hebt, dat zou echt tof zijn! :)

Ja dat was ik ook zeker van

Ja dat was ik ook zeker van plan! Het enige is dat als ik op een foto of video toevoegen klik, hij gewoon naar boven springt en er niks in beeld komt wat lijkt op 'uploaden' oid, is dat bij jou wel zo?

Hoi Corine,

Hoi Corine,

Het was een foutje in de website, maar ze hebben het nu weer gerepareerd. Dus je kan gewoon foto's en video's toevoegen! Video's kun je het beste op YouTube uploaden en dan de link in je blog zetten.

Anyway, ik ben benieuwd!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Corinee-18
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1 3
Selected Categories