TIP: Wordt gratis abonnee van OneWorld magazine

Afgelopen vrijdag mocht ik oppassen bij een van mijn favoriete adresjes. Bij dit oppasadresje zijn ze altijd erg bezig met de wereld om ons heen en eten ze veel fairtrade en biologische producten. Ik laat me dan ook graag door dit gezin inspireren.

Tussen alle tijdschriften vond ik een tijdschrift wat ik al eens eerder had gezien: OneWorld magazine. Ik herkende het van de JoHo informatieavond. Toen dacht ik dat je aan een duur abonnement vast zou zitten om het tijdschrift te kunnen lezen. Maar niets is minder waar! Je kunt via de website gratis abonnee worden. Voor de echte hippe mensen onder ons is er daarnaast ook een handige app te downloaden, waarop je ook alle artikelen terug kunt lezen.

'OneWorld magazine is het grootste magazine in Nederland over mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle. OneWorld magazine toont dat hoe wij hier leven, effect heeft op mens en milieu elders in de wereld. En omgekeerd, dat wat er in de rest van de wereld gebeurt, ons aangaat.'

Een leuke bron van inspiratie voor iedere wereldsupporter als je het mij vraagt! Het tijdschrift heeft in de laatste uitgave onderwerpen als de milleniumdoelen, een terugblik op de ramp in de kledingfabriek in Bangladesh en diverse columns die je aan het denken zetten. Ik lees nog even verder ;-)...

Image
Follow the author: EliseS
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Goede tip! Ik heb meteen de

Goede tip! Ik heb meteen de app gedownload, leuk! 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1