Be more

Een paar weken terug had ik het met mijn collega's over de reis die ik had gemaakt naar Uganda. Ze vonden het allemaal heel gaaf om te horen en vonden het echt knap dat ik dat had gedaan. Een van hen was heel erg geïnteresseerd en die heeft zoiets zelf ook altijd willen doen, maar wat haar tegen hield waren haar baan en het feit dat ze met allemaal onbekende mensen ging. Ik heb haar mijn ervaringen verteld, voor mij was het natuurlijk makkelijker omdat ik iedereen al kende vanuit school, maar ook dat als je een paar voorbereidingsdagen hebt gehad met mensen die in het begin nieuw voor je waren, dat dat zo gewend is. Ik vertelde haar over de organisatie Be More, die ontwikkelingsreizen organiseerd voor de 18+ mensen. Ze zei dat ze eens op die site ging kijken, omdat ze het toch wel heel graag wilde doen. Toen ik de week erna weer met haar moest werken, vertelde ze me dat ze zich had ingeschreven voor de informatieavond van Be More. Het was nu een geschikte tijd voor haar om te gaan, dus als alles zou bevallen is de kans groot dat zij binnenkort ook een fantastische reis gaat maken!

Follow the author: carmenx_xx
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]