Muses muses muses!

Nog even een update van al het moois bij Stichting Muses:

Sinds januari ben ik opgenomen in hun train-de-trainers programma, wat inhoudt dat ik mij het komende jaar (en langer!) in zal zetten om zoveel mogelijk vrijwilligers te trainen voordat ze op pad gaan om hun vrijwilligerswerk te doen. Stichting Muses bereidt vrijwilligers namelijk in één dag voor op allerlei zaken die vrijwilligers tijdens hun ontwikkelingswerk tegen zullen komen en mee zullen maken. Op deze manier wilt Muses de vrijwilligersimpact wereldwijd vergroten!

Ik ben enorm blij dat ik deel uit mag maken van het trainers team die deze trainingen mogelijk maakt. Minimaal één keer per maand ben ik één van de trainers die een nieuwe groep vrijwilligers met zoveel mogelijk tips & tools op pad stuurt. Het is erg mooi om elke keer weer de nieuwe, frisse en onwetende vrijwilligers tegen te komen met de mooiste plannen. Enorm inspirerend!

Uiteindelijk heb ik zelf sowieso twee keer per maand een vrijwillige Muses-dag, waarbij ik dus óf zelf en met mijn medetrainers toekomstige vrijwilligers train, óf wij als trainers getraind worden door professionals die ons helpen de training zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de oefendagen thuis of intervisie met de mede trainers. Alles om de vrijwilligers zo goed mogelijk voor te bereiden!

Wil jij op jouw manier een steentje bijdragen bij Stichting Muses? Neem een kijkje op de site www.muses.nl en spread the word! Met zijn allen kunnen wij ervoor zorgen dat de vrijwilligersimpact wereldwijd enorm wordt vergroot!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.