nog 6 weken en 5 dagen...

Hallo allemaal,

De spanning stijgt, over 6 weken en 5 dagen is het zover, 18 juni... de dag dat ik naar Vietnam ga vertrekken!

Scriptie ingeleverd, proeve ingeleverd... Het gaat vlug!

 

Een aantal weken geleden mijn visum aan gaan vragen. Ik had verwacht dat hier heel wat tijd over heen zou gaan, maar toen ik daar kwam en vroeg wanneer ik hem op kon komen halen was het antwoord dat ik kreeg; It takes 10 minutes, take a seat. SUPER! Diezelfde dag nog stapte ik met een goed gevoel weer in de trein naar huis, MET VISUM!

Nu komen er steeds wat dingen in me op die ik alvast wel klaar kan leggen, die ik zeker niet moet vergeten. Mijn lading met diabetesspullen zitten in een doos.. Als ik mijn koffer in ga pakken hoef ik het alleen maar over te doen van doos naar tas. 
Toen ik vandaag mijn kledingkast maar eens op ging ruimen, heb ik ook hieruit al wat kleurrijke, dunne broeken klaar gelegd. Een heerlijk gevoel!

 

Ik hou jullie op de hoogte!

 

 

Follow the author: esmee-vanberkel
More contributions of WorldSupporter author: esmee-vanberkel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]