Confronterende, sexy opnames voor Save the Children

Het is bijna moederdag en organisatie Save the Children speelt hier goed op in door middel van een nieuwe, confronterende campagne. De organisatie laat verschillende modellen woorden zo sexy mogelijk uitspreken. Tot het moment dat ze geconfronteerd worden met woorden die toch iets minder sexy zijn om uit te spreken...

De modellen schrikken zich rot als ze de volgende teksten op moeten lezen: Almost 800 mothers and 18.000 young children die each day, mostly from preventable causes.

Ik denk dat dit een hele goede reclame is om mensen ervan bewust te maken dat terwijl zij doorgaan met hun leven, er in de wereld veel meer aan de gang is. Er zijn nog zoveel dingen waar nog hard aan gewerkt moet worden om betere resultaten te bekijken en dit kan niet zonder steun van donateurs. Save the Children heeft hiermee wat mij betreft een hele sterke marketing. Bekijk hem zelf en laat weten wat jij ervan vindt!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EliseS
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.