Moederdag

Het is weer bijna Moederdag en elk jaar vind ik het weer moeilijk wat ik mijn moeder nu weer eens zal geven. Ik vond het dit jaar eens tijd voor wat anders en ik kwam ineens op een supergoed idee! 

Ik heb via Oxfam Novib een kaart en Fair Trade chocola besteld voor Moederdag en hiermee doe ik tegelijkertijd een studiebeurs cadeau aan een meisje in Sudan. 

''Wereldwijd gaan er miljoenen kinderen niet naar school. Het merendeel daarvan is meisje. Vaak is geldgebrek de oorzaak. Dat is natuurlijk zonde, want deze meisjes hebben na een goede opleiding later veel meer kansen. Een studiebeurs biedt uitkomst en toekomst. En je hoeft er niet eens zo heel diep voor in de beurs te tasten. Een kleine investering geeft een groot rendement. Help meisjes naar school, geef ze een studiebeurs cadeau!'' 

Ik heb dus voor deze Moederdag een lief gebaar naar mijn moeder gedaan, maar ik heb ook een meisje in Sudan kunnen helpen om weer een stapje verder te komen. 
Ook heb ik Oxfam Novib nog extra gesteund met een donatie om nog meer mensen te kunnen helpen die het minder hebben dan wij. 

En zo heb ik een supergaaf Moederdagcadeau dit jaar en ik weet zeker dat mijn moeder dit zal waarderen! 

Follow the author: Nikki van Gasteren
More contributions of WorldSupporter author: Nikki van Gasteren
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]