De laatste loodjes ...

We hebben afgelopen maand ook niet stil gezeten. Nog steeds ben ik samen met mijn nicht druk met de verkoop van fudge en cake. We hebben met Koningsdag spulletjes verkocht en dat heeft weer geld in ons laatje gebracht. De eindsom komt steeds dichterbij. Nog 10% van het totale reisbedrag en we hebben onze hele reis bij elkaar verdiend. Recent ook nog een geldschieter gevonden die ons een eind op weg heeft geholpen. Gisteren weer statiegeld ingeleverd en er ligt nog een doos met cartridges in de schuur die hopelijk ook nog wat geld oplevert. Moederdag staat voor de deur dus wie weet krijgen wij weer extra bestellingen binnen ... we gaan nog even door. Vertrekdatum is vastgesteld op 14 juli dus dat bedrag gaat er komen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of myrthemellanie
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.