12 years a slave - leerzaam filmmoment

Laatst heb ik de film '12 years a slave' gezien. Het gaat over een man die 'per ongeluk' in de slavenhandel terecht komt. Je volgt zijn leven als slaaf. Dit is erg aangrijpend, omdat de makers van de film precies laten zien hoe het ging. Ik moest toch wel een aantal keer wegkijken, omdat ik het te heftig vond. Als je je dan voorstelt dat het vroeger echt zo ging, is dat verschrikkelijk. Misschien nog wel ernstiger is dat het nog steeds voorkomt in heel veel landen. Je zou zeggen dat mensen moeten hebben geleerd van de verschrikkingen van vroeger. 

 

Nadat ik de film heb gezien, heb ik de foto's die ik in Ghana heb gemaakt van het slavenfort nog een keer teruggekeken. Door de beelden van de film, gaat die plek ook meer leven en is de ernst van de situatie nog duidelijker zichtbaar. Hier zie je ook een foto van het slavenfort in Ghana.

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

I truly value this post. I've

I truly value this post. I've been searching all over for this! Thank heavens I discovered it on this blog . I truly respect your work and i seek in future i will return after more data. like this one.You have filled my heart with joy! Much appreciated once more! I have some good work experience with best essay writing service and my words are clearly based on what I felt through such processes in the past.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anoukjacobs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd