alweer een tijdje terug...

Ja. (helaas?) zijn we alweer een paar weken terug uit Uganda, en zelfs alweer druk met school en allerlei andere dingen.
Het was echt geweldig, en ik zou het liefste nu meteen weer terug gaan!
Het hele verhaal kun je hier lezen: http://blog.worldmapping.nl/nadjaverspagen/message/we-zijn-weer-thuis

In de tijd voordat ik ging, en nog een paar weken nadat ik terug was heb ik mobiele telefoons en cartridges ingezameld. Als ik hier al het geld van bij elkaar heb ben ik van plan om dat aan een van de projecten te gaan geven waar we geweest zijn. Ook ga ik waarschijnlijk nog een keer terug naar de basisschool waar ik voor vertrek een gastles gegeven heb over Afrika, Uganda en wat ik daar nu eigenlijk allemaal ging doen.
Maar tegen de tijd dat dat allemaal geregeld & gedaan is zal ik er zeker nog eens over bloggen!

Nadja

Follow the author: nadjajump
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]