Nog 9 nachtjes slapen

Lieve vrienden en familie
WAAAA NOG MAAR 9 NACHTJES SLAPEN. Het komt wel heel dichtbij nu en eigenlijk wil ik op dit moment niets liever dan in het vliegtuig zitten en dat alles geregeld en ingepakt is. 

Op 1 november ben ik gestopt met werken in Laren na een super leuke tijd. Nog een gezellig afscheid gehad op de laatste avond dat ik daar aan het werk was. Ik ga het werken maar ook de lieve en gezellige mensen daar zeker wel missen, maar ach.. gelukkig kan ik ze altijd weer opzoeken. Eerst is het tijd voor Afrika. 

De week nadat ik was gestopt in Laren heb ik vooral even veel leuke dingen gedaan, ook nog mijn rijbewijs gehaald trouwens ! Deze week en volgende week staat in het teken van opruimen, inpakken, dingen uitzoeken, papieren klaarmaken én vrienden en familie opzoeken. 
Het visum voor Ghana heb ik binnen. Volgende week woensdag ga ik nog met mama, Willemijn en haar moeder naar Nieuwekerk aan de ijsel voor een spoedaanvraag voor het visum voor Tanzania. Op het laatste moment, maar dat is niet anders. De meeste pillen en medicijnen heb ik binnen, het zijn er echt super veel.. 

Dinsdag heb ik alle kleding bij elkaar gezocht die ik mee wil nemen en heb ik een poging gedaan tot inpakken. Poging 1 mislukt... mijn hele kamers was 1 grote bende, ik wist niet waar ik moest beginnen en werd gek van al die spullen haha. Dus heb even een vriendinnetje aan de haak geslagen. Eline gaat mij zaterdag helpen inpakken, die is zelf naar Australië geweest, backpacken.. dus dat moet goed komen met haar hulp. 

Ook ben ik bezig geweest met alle adressen en telefoonnummers van de organisaties en plekken in Afrika waar wij heen gaan te verzamelen. Ik heb alles in een documentje gezet, zodat mama, vrienden en familie dat hebben voor als ze contact met mij willen zoeken. Oh mijn skype naam is trouwens gewoon annebouwmeester. Dus als je met mij wil skypen kun je me nu vast toevoegen ! 

Morgen avond geven Willemijn en ik een afscheidsfeestje voor vriendinnen. Erg veel zin in om iedereen gezellig bij elkaar te hebben. Nu ga ik snel even mijn camera leegmaken en een beetje opruimen. Nog steeds een redelijke zooi na mijn eerste poging dinsdag... 


Veel liefs, An 

Follow the author: annebouwmeester
More contributions of WorldSupporter author: annebouwmeester
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]