stukje Malawi op de korenmarkt

Afgelopen donderdag gingen we met een grote groep vrienden naar de korenmarkt om een avondje te stappen. Bij deze vriendengroep hoorde ook Laurie: een van de meisjes waar ik mee naar Malawi ben geweest. We stonden op een gegeven moment met zn tweeen te dansen en opeens hoorde we een bekend nummer, het nummer asonto.

Dit nummer hebben we echt grijsgedraaid in Malawi. Tijdens alle lange ritten in de krakkemikkige busjes hadden we een cd met ongeveer 20 nummers telkens op repeat staan. Een van deze nummers en ook nog eens mijn persoonlijke favoriet was asonto.

Toen we dit nummer dus hoorde op de korenmarkt waren we eigenlijk heel verbaasd maar al snel waren we als gekken aan het dansen en aan het meezingen. Iedereen inclusief onze vrienden keek ons aan alsof er iets mis met ons was. Toen het nummer afgelopen was hebben we dan ook maar even uitgelegd dat we dat nummer kennen uit Malawi. Ze vonden ons nogsteeds raar maar volgens mij vonden ze het eigenlijk stiekem ook wel een heel leuk nummer

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: AstridM
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
369