Momentele activiteiten

We hebben pas met de hele groep die mee naar Uganda is geweest een deel van de opbrengsten van de groepsacties aan de projecten in Uganda die we hebben bezocht, gedoneerd. Als ik straks mijn wereldsupporter subsidie heb ontvangen, ga ik ook nog individueel een bedrag strorten naar een aantal van de projecten in Uganda die ik heb bezocht. Daarnaast heb ik meegedaan aan een presentatie op school over de reis die ik zelf heb meegemaakt en ga ik na de meivakantie deelnemen aan een presentatie die is bedoeld om mensen te stimuleren om met de volgende Uganda-expeditie mee te gaan!

Follow the author: berendbruijn
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: berendbruijn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]