Van deze koffie word ik blij!

Vanaf kleins af aan is mijn lievelingsdier: de aap. Een aap is ondeugend, onverspelbaar, speels, soms lui en vooral heel lief. Vroeger stond mijn hele kamer vol met apen. Beddengoed, knuffels, schilderijen, beeldjes, speelgoed, kleding, foto's, posters. Alles apen. Tegenwoordig is dat allemaal iets minder, maar mijn lievelingsdier zal altijd de aap blijven.

Daarom maakt dit bericht me ook blij. 

"Trots zijn we op onze eigen koffie! Nu met een nieuw label én een nieuwe naam: Lazy Monkey koffie.
Ook een kopje van deze heerlijke ecologische koffie uit Peru drinken? Dat kan bij één van de horecapunten in ons park." - Apenheul 

De Apenheul werkt via ongeveer 15 projecten mee aan de bescherming van de natuur, waar de lokale bevolking, mijn geliefde apen én de natuur voordeel bij hebben. De projecten zijn voornamelijk in Zuid Amerika, en ik sta te springen om die projecten ooit in mijn leven te bezoeken.

P.S.: Van deze koffie word ik ook wel blij ;-) ;-)

Image
Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]