Zondag 6 april – Kerkdienst + voorstellen mensen van het project

Vandaag wilden we weer graag een keer mee naar de kerk van de mensen van ons project. Heel veel mensen van ons project waren er ook. We willen alle mensen van het project aan jullie voorstellen.

Foto 1: Filemon - Coördinator project (rechts) Foto 1: Destina / Mama Happy - Vrouw van Filemon: kookt soms / boodschappen / zondagschool (links), Foto 1: Angela / Angel - Kantoorwerkzaamheden / begeleidster project (midden) Foto 2: Emmanuël - Onze begeleider Foto 3: Lameck - gids, vertaler en chauffeur
Foto 4: Jackson - Chauffeur (links) Foto 5: Baraka - secretaris en organisator Mobile Medical Clinic Foto 6: Vincent / Uncle - Klusjesman/manusje van alles (rechts) Foto 7: Mona Lisa - Kok/schoonmaakster in ons huis (midden) Foto 8: Michael - Onze bewaker thuis. Hij is een MasaÏ. Een nomadisch volk dat in Oost-Afrika woont.(links).

Omdat we de weg naar de kerk niet meer precies wisten hadden we gevraagd of iemand van het project ons wilde ophalen ’s ochtends. We kregen van Emmanuël door dat Uncle ons zou ophalen rond half 10. De kerk begint om 10 uur, dus dat was prima. Maar zoals natuurlijk wel vaker in Afrika werd dit rond 10 voor 10. We zijn hier al zo lang dat we er eigenlijk al vanuit gaan dat iemand te laat komt (haha). Het werd een mooie kerkdienst en het was fijn om weer in de kerk te zijn! Na de dienst is het altijd gebruikelijk dat men elkaar de hand schudt en Gods Zegen toewenst. Dan gaat iedereen elkaar bij langs en gaat in de rij staan. Uiteindelijk staat dan iedereen naast elkaar in een U-vorm en wordt er nog een laatste groet gedaan waarna iedereen naar huis gaat. Ook is er altijd tijdens de dienst een zondagsschool waar Mama Happy ook bij helpt. De kinderen zijn niet de hele tijd bij de zondagsschool. Ze maken ook nog gedeeltes van de dienst meemaken, maar de preek hoeven ze niet bij te zijn.

Image
Follow the author: Marlinda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]