Donderdag 10 april – Drie maanden getrouwd!

Vandaag zijn we een dagje vrij, omdat de Karibu School examenweek heeft. Dan gaan de sportlessen niet door. Dat betekent dat we de hele dag kunnen vieren dat we drie maanden getrouwd zijn. De tijd gaat echt snel en het is bijzonder dat we de eerste drie maanden van ons huwelijk op Zanzibar hebben doorgebracht. We zijn echt gelukkig met de keuze dat we getrouwd zijn en zijn nog steeds ontzettend gek op elkaar. Om dit te vieren zijn we, zoals we elke tiende van de maand doen, naar Stonetown geweest om te genieten van een lekker gebakje en een drankje.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MichielVierhout
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.