Kaartjes versturen

Ik heb voor de reis rondgemaild naar familie, vrienden en kennissen over het ontwikkelingswerk in Malawi. Ik heb gevraagd voor een bijdrage en als tegenprestatie zou ik in Malawi tekeningen maken met de kindjes en versturen. Dus in Malawi hebben we heel veel tekeningen gemaakt. De post bleek corrupt te zijn, dus het was niet slim om vanuit daar te versturen. Toen ik thuis was heb ik een foto van mij waar ik met de kinderen tekeningetjes aan het maken ben zo'n 100x laten afdrukken. Deze heb ik samen met de tekeningen en een kort tekstje verstuurd naar alle mensen die me gesponsord hadden.

Contributions, Comments & Kudos

Wat een leuk idee! Dan

Wat een leuk idee! Dan krijgen jouw sponsors er ook echt iets voor terug. Heb je die foto nog? Dat zou wel leuk zijn om te zien. :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Luka
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4 1
Selected Categories