Mijn plannen om ervaringen te delen

Lieve allemaal,

Omdat de expeditie naar Malawi de reis van mijn leven was, ben ik van plan om dit door te geven aan zo veel mogelijk mensen. Ik wil delen hoe ik het heb ervaren en waarom het zo geweldig is dat dit mogelijk is. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken om hetzelfde te doen als mij, en ik ga dit proberen te doen door mijn ervaringen op papier te zetten.

Buiten dat ik het super vind om rechtstreeks ervaringen te delen door middel van praten, vind ik het zelfs nog leuker om te schrijven. Verhalen vertellen ben ik overigens niet zo goed in; ik val van het ene verhaal in het andere en dan word het nogal een overenthousiast gedoe waarvoor mensen al hun concentratie nodig hebben om mijn verhaal enigzins te volgen. Schrijven daarentegen vind ik leuker en dus ook makkelijker. Ik schrijf alles van me af en dat vind ik zelf ook veel fijner. Laatst zag ik op Bol.com dat je zelf een boek kan schrijven en kan uitgeven met Brave New Books. Daar ben ik overna gaan denken en dat vind ik eigenlijk wel een leuk idee. Het kost veel tijd (en waarschijnlijk ook een hoop geld) maar ik ga me er zeker in verdiepen. Het is in ieder geval een leuke manier om mijn ervaringen te delen!

Verder ga ik gewoon door met iedereen vertellen over mijn expeditie. Op de komende straatbarbecue ga ik denk ik weer een Malawi hoekje maken en hopelijk heb ik dan mijn fotoboek af. Ik wil namelijk een fotoboek maken waar ik ook wat meer tekst bij kan voegen dan een normaal fotoboek. Dit kan ik dan aan iedereen laten zien waardoor mensen ook een visueel beeld krijgen, dit is natuurlijk véééééél leuker dan puur een verhaal!

Tot zover mijn plannen om mijn ervaringen te delen, genoeg om overna te denken dus! Ik ben in ieder geval nog druk bezig met mijn expeditie. En dat vind ik geweldig, want ik denk er nog steeds graag aan terug. Ik denk dat ik nog minstens elke dag terug denk aan Malawi en telkens weer krijg ik een kriebel in me buik van hoe het daar was. Niet alleen wat we hebben gedaan maar ook hoe gezellig het was met de hele groep. Ik mis iedereen ontzettend, dus de Malawi-reünie kwam dan ook goed op tijd. Zie de foto, het was ontzettend gezellig!

Bedankt voor het lezen,

Liefs Dana

Image
Follow the author: danakruk
More contributions of WorldSupporter author: danakruk
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]