Alleen.

Afscheid genomen van Mart en Daan om half 9 vanochtend, afscheid genomen van Lisa, Wiebren en Robin rond kwart voor 1 vanmiddag, nu zit ik hier alleen in Six Degrees te wachten tot ik naar Gambir kan gaan voor mijn nachttrein naar Yogya. Wat zijn de afgelopen weken toch ultiem snel gegaan! Alles wat nu nog resteert is een schamel weekje waarin ik een ander deel van Java ga ontdekken, een schamel weekje echter waar ik me al ruim een half jaar extreem op verheug! Ik ga een paar van de grootste hoogtepunten van Zuidoost-Azie bezoeken, bekijken en ondervinden! 
Op de planning staan onder andere Borobudur, Merapi vulkaan, Prambanan en Bromo national park. Daarnaast zal ik de stad Yogyakarta zo goed mogelijk in me op proberen te nemen en de mensen daar te leren kennen. 

De treinreis zal wel met een flinke kater voorbij gaan waarschijnlijk, gisteren met zijn 6'en het nachtleven van Jakarta ontdekt; we begonnen in de sportsbar Aphrodite waar we een hapje gegeten hebben en met een lekker biertje in de hand op 20 verschillende schermen naar o.a. Cricket, Basketbal, Voetbal, Vrouwenworstelen, Honkbal en Hockey konden kijken. Na een korte tussenstop bij het hostel gingen we richting Jakarta's Hard Rock cafe waar ik ongetwijfeld de beste coverband van Indonesie aan het werk heb gezien, het was perfect! 
Na het Hard Rock cafe gingen we op zoek naar andere plekken waar we een feestje zouden kunnen bouwen, we wilden eerst naar Lot8, een club vlakbij het Hard Rock cafe maar die was zo leeg dat we even verder wilden kijken. Naast Lot8 stond een enorme loods, waarvan wij dachten dat het gewoon een 13-in-een-dozijnloods zou zijn bleek het een enorme nachtclub met de naam Empirica. We gingen naar binnen, het was gezellig! 

Maar goed, nu zit ik dus alleen hier, mijn tijd te doden. Ik heb nu nog te veel tijd om al naar het station te gaan, maar te weinig tijd (en goesting) om nog iets in de stad te ondernemen, aangezien alles hier in deze stad met 20 miljoen inwoners ver van elkaar af ligt en de reistijd dus te lang zou zijn. 

Ik denk dat ik maar weer een goeie douche ga nemen, wat na 4 weken koud water uit een grote bak scheppen een hele verademing was gisteren toen ik onder een warme douche stapte. 

Gegroet! 
Laat het avontuur beginnen!

Follow the author: joris311
More contributions of WorldSupporter author: joris311
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]