Terug in Amsterdam

Hoi Allemaal,

Ik ben nu al een tijdje terug in Amsterdam. Al bijna een maand! Ik mis Peru enorm, zie veel foto's van vrienden die er nog zijn en dan wordt ik toch wel een beetje jaloers! Heb 2 geweldige maanden meegemaakt. Ik heb 2 weken spaans geleerd, 4 uur per dag. Ben 4 weken bij het weeshuis Aldea Infantil gaan werken. Dit was echt een super ervaring. Heb vooral veel met de kinderen gespeeld, geknutseld en geholpen met huiswerk. Ook hielp ik een beetje met het huishouden. De kinderen waren zo zoet en dankbaar. Vond het verschrikkelijk om weer weg te gaan. De kinderen raken namelijk echt aan je gewend. Moest even een traantje wegpinken toen ze bij het afscheid: 'saluda tus familia (groeten aan je familie)' tegen me zeiden. 

Daarna ben ik ook nog een weekje naar de Manu jungle gegaan. Heel spontaan. En heb daar ook vrijwilligerswerk gedaan om de jungle te herstellen. De organisatie heette Chonka Chaka. Daar hebben we met zo'n 15 jongeren en 4 begeleiders elke ochtend van half 9 tot half 2 ongeveer in de jungle plantjes zitten planten en onkruid uit de grond geplukt. Heb enorm veel dieren gezien en vond dit ook echt een topervaring! Een week was weer eens veel te kort..

Tussendoor heb ik natuurlijk ook veel uitstapjes en tripjes gemaakt in Peru. Ik vind het een prachtig land en wil graag weer eens terugkomen! 

 

 

Image
Follow the author: ZinaSelene
More contributions of WorldSupporter author: ZinaSelene
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]