Bezoek sloppenwijk in Kenia

Tijdens mijn vakantie in Kenia ( juni 2012) heb ik een bezoek gebracht aan een sloppenwijk in Nairobi. Het heeft een grote indruk op mij gemaakt! Daarnaast heb ik bewust tijdens mijn vakantie gekozen voor kleine hostels. Op deze manier kom je nog dichter bij de plaatselijke bevolking!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of miranda194
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.