Artikel op nieuwsuit.com

Graag wil ik de reis die ik gemaakt heb en vrijwilligerswerk over het algemeen onder de aandacht brengen. Voordat ik vertrok, hebben er al meerdere artikelen in de krant gestaan en heb ik andere mensen verteld over mijn plannen. Nu ik terug ben, heeft nieuwsuit.com een stuk over mijn reis geplaatst wat je hier kunt lezen.

Oja, ik zag dat mijn cv ook wel wat aanpassingen kon gebruiken dus die is sinds kort ook vernieuwd.. :)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Dieske
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.