I want to do more in this world than just live in it

Dat is precies hoe ik me voel. Ik wil iets doen, iets betekenen voor mensen. Dat is de reden waarom ik ben begonnen met mijn olifantenproject (wat nog niet heel erg wil vlotten, om eerlijk te zijn), dat is uiteraard de reden waarom ik naar Ghana ben gegaan. En dit heeft me geïnspireerd om ook in Nederland als vrijwilliger aan de slag te gaan, het is de bedoeling (ik moet er nog even overnadenken) om aan de slag te gaan als voorlezer bij de VoorleesExpress, ik heb contact met een vrouw gehad en de keuze is aan mij. Wat me tegenhoud? Iets heel egoïstisch: tijd.

I want to do more in this world than just live in it

 Ik heb vanaf kleins af aan die ene droom, die vele van ons Werelsupporters hebben: vrijwilligerswerk doen. En voor mij Afrika. Welk land precies wist ik nooit, maar het zou Afrika worden. Al heb ik in "mijn reis tot het besluit om de stap te nemen" ook Nepal en Suriname overwogen, het werd toch Afrika. Ghana.

Dankzij deze twee maanden weet ik nog veel zekerder dat ik voor langere termijn (permanent?) naar Afrika wil. Om iets te doen. Om iets te doen...

Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]