5 days left

Nog maar 5 dagen en dan is het eindelijk zo ver! Na al dat lange wachten vertrek ik zaterdag dan ook echt naar Malawi. Ik heb het geld al bij elkaar. Mijn ouders hebben me met een bijdrage gesteund en de rotary heeft ook een deel aan mij geschonken! Verder heb ik flessen opgehaald, broodjes verkocht, en heb ik veel mensen mijn verhaal al verteld. Vaak vonden zij dit zo geweldig dat ze me geld wilden geven. Verder hebben we met de groep veel acties ondernomen. Hierdoor hebben we  meer dan €3500 opgehaald.

Zaterdag ben ik naar de milleniumdoen training geweest. Ik vond het heel inspirerend om alle verhalen van de andere reizigers te horen. Verder was het heel leerzaam en ontzettend gezellig.

Zaterdag vertrek ik om half 3 vanaf Zutphen naar Schiphol. Dan vlieg ik eerst naar Nairobi en daarna naar Lilongwe. Daar zullen we overnachten en de dag daarna rijden we naar Zomba, onze thuisbasis.

Ik kan niet wachten om dan eindelijk in Malawi rond te lopen, de cultuur daar te ontdekken en rond te lopen bij de verschillende projecten zoals het LIYO project

 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Milou Serbée
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.