Promotie Home Stay gastgezin

Er is weinig werk in Nepal. Daarom is het toerisme een belangrijke inkomstenbron. Bij ons gastgezin zijn er twee lege kamers. Wij verbleven in 1 en de andere kon verhuurd worden aan andere toeristen. 

Ze moesten het vooral hebben van mond op mond reclame van mensen die er al zijn geweest. Om ze te helpen hebben we daarom een website ontworpen (Ramhomestay.wordpress.com), uithangbord gemaakt en een emailadres voor hem aangemaakt (met de nodige uitleg hoe het werkt). 

Op deze manier hopen we dat toeristen eerder kiezen voor de Homestay. Het ligt namelijk op een prachtige locatie met uitzicht op Begnaslake en de Himalaya.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of femkeverbruggen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Connect
WorldSupporter Resources
More from femkeverbruggen
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.