Dream your Life and Live your dreams

Lieve lezers,

Ik realiseerde mij gisteren dat ik over bijna een maand vertrek! Nu komt het toch wel heel dichtbij! Ik kijk toch wel een beetje op tegen het vliegen, ik heb immers nog nooit gevlogen en nu moet ik opeens 18 uren vliegen! Heb al een beetje bedacht hoe ik dat ga doen namelijk zo: Hoppa, dat vliegveld op, het vliegtuig vinden, hup instappen, en vliegen naar de andere kant van de wereldbol, nou zo moeilijk kan dat toch niet zijn hahahahha:P

Ik begin mij nu ook al zorgen te maken wat ik allemaal vergeten ben. Kun je nagaan ik ben nog niet eens weg!? Of ik niet per ongeluk toch nog iets had moeten regelen... Of wat ik allemaal kan gaan vergeten, bagage enzo! Hoe krijg ik in godsnaam spullen voor 2 maanden in 1 koffer die niet veel meer dan 20 kilo mag wegen als ik normaal gesproken spullen voor 3 dagen nog niet eens in een weekendtas krijg?? Volgens mij moet ik maar eens een paklijst ofzo gaan maken!

De weekend trips zijn ook geboekt namelijk:

Een weekend op safari naar Hluhluwe
Zuid-Afrika verlaten zonder the Big Five – olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard – te zien kan eigenlijk niet. Onder leiding van een ervaren gids, speuren we in dit weekend naar the Big Five en tientallen andere dieren die hier in het wild wonen. We verblijven in accommodatie in het park zelf - een erg bijzondere ervaring! ’ s Avonds kunnen we genieten van een typisch Zuid-Afrikaanse braai onder de heldere sterrenhemel, waarbij het regelmatig voorkomt dat hyena’s op slechts enkele meters afstand van het kamp komen. Spannend!

Oribi Gorge
We deze dag een wandeling naar de uitzichtpunten: Lehrs Waterfall, Camel Rock Chimney, Pulpit Leaning Tower, Baboons Castle en wandelen over de nieuwe hangbrug over de kloof. We bezoeken ook Leopard Rock, vanwaar we een spectaculair uitzicht hebben over de Umzimkulu River Gorge. Je kunt er voor kiezen om daar vanaf een 170 meter hoge rots naar beneden te springen- een vrije val, en je zit natuurlijk goed vast :P!- En ik heb besloten dat ik dit wil gaan doen, ik wil die sprong in het diepe letterlijk en figuurlijk nemen! Super vet maar wel heeeeeeel spannend!
(voor een impressie, en mensen die het aankunnen: http://www.youtube.com/watch?v=6ryD4HC24So)

Zulu experience
KwaMakutha is een grote township bij Amanzimtoti. In dit soort townships leeft het grootste gedeelte van de Zuid-Afrikaanse bevolking. Deze dag ga ik bij de Zulu’s kijken hoe ze leven, eten en dansen :P

Een weekend naar de Wildcoast
Op zoek naar prachtige schelpen, walvissen en dolfijnen terwijl je wandelt over uitgestrekte, verlaten stranden. Wandeltochten door heuvelachtig en ongerept natuurgebied, die zo kenmerkend is voor de Wild Coast. Tijdens deze diverse tour naar de Wild Coast ga ik helemaal ‘back to basic’; we maken kennis met de vriendelijke bevolking van Umgazana, wandelt via prachtige stranden naar mysterieuze grotten, maakt een boottocht langs de mangrove moerassen en bezoekt een 105 jaar oude vuurtoren die er al jarenlang voor zorgt dat schepen niet verongelukken langs de Wild Coast!

Als ik nu zo mijn blog schrijf kan ik niet wachten om de weekend trips te maken! Super veel zin in! En ik kan niet wachten om de sprong te maken!
Ik hoop jullie zoveel mogelijk op de hoogte te kunnen houden van mijn werk bij Palm Tree en natuurlijk de weekend trips! Ik kan in iedergeval niet wachten om te vertrekken.

South Africa here I come!

Liefs Ingrid

Follow the author: Ingrid van Vliet
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Ingrid van Vliet
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]