Gesprek Joho- medewerker

Afgelopen vrijdag heb ik een gesprek met een joho-medewerker gehad. Hij was heel benieuwd naar mijn ervaringen nu, een half jaar later. Het was een leuk en inspirerend gesprek. Hij wilde vooral weten of ik veranderd was en of en hoe ik mensen bereikt hebt. Ik vertelde, zoals jullie ook in mijn blogs hebben kunnen lezen dat ik veel overbreng naar leerlingen door middel van mijn aardrijkskundelessen. Verder vertelde ik dat ik niet echt was veranderd qua gedrag of acties, omdat ik al meerdere ontwikkelingslanden heb bezocht in combinatie met vrijwilligerswerk. Het gesprek was wel weer een extra motivatie om bewust te zijn van alle dingen die ik doe als wereldsupporter.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anoukjacobs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.