Woensdag 26 maart – Examens

Deze week hebben de kinderen op de Step Up Academy ‘Mid-Term-Examinations’. Wij komen helpen om te observeren. Kinderen van verschillende klassen zitten bij elkaar in een lokaal en krijgen verschillende examens. Ze zitten namelijk met drie of vier kinderen op een bank en daarom moeten ze naast iemand zitten uit een andere klas, zodat ze niet af kunnen kijken.
Per dag krijgen de kinderen twee examens. Het eerste examen is van 8:00-10:00, dan hebben ze een half uur pauze en het tweede examen is van 10:30-12:30.
Het enige wat wij hoeven te doen is zorgen dat de kinderen stil zijn en niet afkijken en blaadjes uitdelen. Wat dus neer komt op heel lang stil zitten. We hebben ondertussen maar wat lessen voorbereidt en het huiswerk van de kinderen nagekeken wat we ze vorige week hebben meegegeven. Leuk om een keertje te zien hoe zo’n examenweek op deze school in Afrika eruit ziet.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Marlinda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.