Hoe kan men bijdragen aan een beter milieu?

Men kan de afval scheiden in plastic, papier, verpakkingsmiddelen, GFT, glas, batterijen, KCA en de rest afval. Dit scheelt een hoop, dit kan namelijk bijna allemaal wel gerecycled worden. Minder water gebruiken, dus onder andere korter douchen. De verwarming niet te hoog zetten, i.p.v. een droger te gebruiken, de was gewoon aan de waslijn te hangen, hierdoor bespaar je energie. Ook hoor je vaker de fiets te pakken i.p.v. de auto, waardoor je beter bezig bent voor het milieu.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Manouk Ramselaar
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
11
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.