Eerste dagen zitten er op

als eerst wil ik iedereen bedanken voor de ontzettende leuk reacties op mijn site, dit maakt het leuker om te schrijven en geeft me ook moed om door te gaan. dan weet ik dat ik het niet voor niets doe.

Ik heb de eerste 2 dagen van mijn project er alweer op zitten.
Gisteren vooral een rondleiding gehad en een beetje gekeken hoe en wat.
Vandaag dan echt begonnen met mijn eerste dag op de creche en ja wat zal ik daar nou is van zeggen.
Het was leuk maar zo anders dan in nederland echt structuur kennen ze niet. Zingen kunnen ze dan weer wel dat doen ze eerst een half uur ofz dan gaan ze maar een beetje eten dan spelen en dan pauze en weer spelen en sommige vallen gewoon op de grond of tegen de muur in slaap en dan is het tijd om naar huis te gaan.
In de pauze dacht ik helemaal dat ik gek werdt schreeuwen de 1 naar de ander huilt want ze slaan elkaar en dan hardt ook ze pakken af ik dacht echt waar ben ik? de docenten zeiden, We will be back. Not op gegeven moment dacht ik ga gauw weg hier die juffen waren er nog niet maar die kinderen worden anders ook maar aan hun lot overgelaten dus ik vond het wel prima. Ik was even gaan kijken bij de wond verzorging dit doen we ook gewoon zelf. Wat is dat druk ze de kinderen lopen voornamelijk natruurlijk op blote voeten dus ja dan heb je al snel een wondje en dat maken wij dan schoon en doen er een pleister op. echt een lopende band werk.
Morgen ga ik kijken bij groep 1 ik hoop dat ik daar wat meer kan me de kinderen en dat die juf ook wat leuker is.

Het eten is goed te doen verder ik klaag nog niet. Ik heb nog geen vissenkop in mijn soep gevonden of iets anders geks.
Mij gast gezin is wel prima opzich. Ik heb mijn Ghaneese moeder amper nog gezien omdat ik druk ben geweest vandaag en gisteren.
Morgen komt daar wel verandering in denk ik. hoop ik.

We hebben vandaag met alle vrijwilligers gegeten alweer. Dit doen we elke dinsdag en donderdag dus dat is wel heel gezellig.

Ik heb het ook gehad over mijn sponsor geld wat ze nog willen hebben opschool en wat ik er verder nog mee wil doen.
Het ziet er naar uit dat ik voor de school een paar djembees ga kopen voor hun muziek les en er is een oude arme man die zijn huis uit moet want die staat op openbare weg dus wordt plat gegooid. Maar ik ga dus kijken wat ik voor hem kan laten bouwen een kamer of een dak ik weet niet wat hij natuurlijk op zijn nieuwe plek heeft.
En natuurlijk ga ik kijken wat ik voor Hand in Hand kan doen.
Ik hou jullie op de hoogte van het Sponsor geld wat ik doe en ik maak natuurlijk foto's van wat ik aanschaf of bouw.

De kindjes zijn heel leuk trouwens als je ergens gaat zitten en je hebt je haar los staan er gelijk 6 te vlechten en vooral knoppen in je haar te doen. Maar het is leuk ze zeggen allemaal hello en willen je hand vast houden echt heel erg leuk.

Ik ga steeds meer mijn draai vinden hier en ik hou jullie op de hoogte van mijn verdere avonturen.

X Fleur

Follow the author: FleurvRijn22
More contributions of WorldSupporter author: FleurvRijn22
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]