Helaas helaas

Vandaag heb ik nogmaals contact opgenomen met mijn oude middelbare school over de voorlichtingen die ik waarschijnlijk kon komen geven rond deze tijd van het jaar. Ze bleken mij toch niet meer nodig te hebben in het totaalpakket dat ze al hadden aan informanten voor de leerlingen die nu in hun eindexamenjaar zitten. Helaas, helaas. Volgende keer beter! Want het blijft leuk om anderen tips te geven voor een tussenjaar en vrijwilligerswerk, en mensen zelfs te kunnen inspireren met de verhalen van mijn eigen reis! Gelukkig dat ik me hier als trainer bij stichting Muses wel erg actief mee bezig kan houden. :)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Ruth
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1