Flessenactie basisschool... Posters/Powerpoint/Filmpje!

Ik heb afgelopen week via mijn blog en enkele foto's laten zien wat voor een activiteiten ik allemaal heb ondernomen in Zomba, Malawi.
Om mijn logboek compleet te maken wil ik jullie graag nog wat dingen vertellen, laten zien en tips geven over mijn acties voor en na mijn reis!

Allereerst de Flessenactie;

Een van mijn sponsoractie was het opzetten van de flessenactie op een basisschool..
Waarmee we een ruime 500 euro hebben opgehaald! Lees hierover meer op mijn blogbericht 'Mijn acties en tips'
Om ervoor te zorgen dat het echt een succes wordt heb ik een paar tips..
TIP 1; Maak een powerpoint/presentatie om de kinderen te laten zien waar je heen gaat, wat je gaat doen, waarom je hun hulp nodig hebt en hoe ze je kunnen helpen.. Maak ze enthousiast! Gebruik foto's/filmpjes etc.
TIP 2; Stel een duidelijke sponsorbrief op, waar de belangrijkst vertelde informatie nog een keer helder opstaat en een eventueel contact-adres. Op deze manier kunnen de kinderen het nog een keer zelf rustig bekijken, maar hebben ook hun ouders een duidelijk beeld van de actie!

TIP 3; Houd het contact warm! Laat je gezicht af en toe in de klassen zien, stuur ze een status-update of ontwerp een poster! Dit helpt allemaal om jou actie een nog groter succes te maken!
! Ga na je reis terug naar de basisschool, laat ze zien wat je hebt gedaan en probeer hen hierdoor een beetje te betrekken bij jou reis..

Via de volgende site kunnen jullie de door mij gebruikte poster, powerpoint, informatiebrief en het foto-filmpje van na de reis bekijken/downloaden! Misschien dat jullie daar nog wat informatie/ideeen/tips uit kunnen halen!

www.slidshare.com/sophiebaltus - Zij zijn te vinden bij Documents en bij Presentations

Follow the author: sophiebaltus
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Presentatie

Hoi Sophie, ik zie dat het linken naar jouw presentatie niet helemaal goed is gegaan. De correcte link is http://www.slideshare.net/sophiebaltus en het is een mooie presentatie! Bedankt voor het delen van de tips en de presentatie.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1