wafelactie met kerstmis

Een van de ideeën om geld in te zamelen is wafels verkopen. Worldmapping gaf de tip om veel tijdens de feestdagen te doen. Dus samen met een vriendin, Loes Giesen, bedachten: wafelverkoop voor kerstmis.

Op vrijdag gingen wij met een bestellijst in de hand langs de deuren in De Heeg. Veel mensen waren enthousiast, sommigen waren niet geïnteresseerd. Maar wij gingen door. Na 3 uur hebben we 54 wafels op bestelling verkocht. De volgende dag zijn we in Heugum langs de deuren geweest. Aan het eind van deze twee dagen hadden we 135 wafels op de bestellijst staan. Dit is toch best wel veel…
Vol goede moed begonnen we op 22 december te bakken.Dit verliep goed en na 4 uur en 4 kilo beslag verder, hadden we al 119 wafels gebakken! Pff wat veel en we moeten nog meer. 23 december zijn we verder gegaan met bakken en kwamen we uit op 137 wafels! Dit betekende dat we zelfs nog twee wafels over hadden en deze waren heel erg lekker :).
We hebben de wafels nog wat leuk ingepakt en deze rondgebracht. Alle mensen waren erg blij met hun wafels. Na afloop heb ik nog van een paar mensen gehoord dat de wafels heel erg lekker waren. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. Het was zeker een geslaagde actie!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Claire Schapendonk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
11
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.