Questionmark, de app voor al je boodschappendilemma's

Hoewel ik altijd heel erg vasthoud aan oude retro telefoons, een tv van de vorige eeuw heb (waar ik overigens niet vaak op kijk) en deze blog typ vanaf mijn oude, krakende computer, verlang ik nu toch echt naar een nieuwe mobiel.

Ik stuitte vandaag namelijk op een heel interessante application op je mobiel voor wereldsupporters. De app heet Questionmark en heeft een barcodescan om je te vertellen hoe goed je product uit de supermarkt scoort op de volgende punten:

  • volksgezondheid

  • milieu

  • mensenrechten

  • dierenwelzijn

Je kunt daarnaast ook aangeven in welke supermarkt je winkelt, zodat de app snel je product herkent.

Wat mij betreft is het een geweldig concept, maar ik zal nog even moeten wachten voor ik weer aan een nieuwe mobiel toe ben. Voorlopig kan ik in ieder geval gebruik maken van de zoekfunctie, die naast de barcodescan werkt. Ik ben heel benieuwd of jullie de app downloaden en hoe deze jullie bevalt!

Meer informatie vind je hier: httppublic://blog/logo-menu-bcae8cb6f7559d70a9d4d0107e18424b_0.pngwww.thequestionmark.org/

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EliseS
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.