Questionmark, de app voor al je boodschappendilemma's

Hoewel ik altijd heel erg vasthoud aan oude retro telefoons, een tv van de vorige eeuw heb (waar ik overigens niet vaak op kijk) en deze blog typ vanaf mijn oude, krakende computer, verlang ik nu toch echt naar een nieuwe mobiel.

Ik stuitte vandaag namelijk op een heel interessante application op je mobiel voor wereldsupporters. De app heet Questionmark en heeft een barcodescan om je te vertellen hoe goed je product uit de supermarkt scoort op de volgende punten:

  • volksgezondheid

  • milieu

  • mensenrechten

  • dierenwelzijn

Je kunt daarnaast ook aangeven in welke supermarkt je winkelt, zodat de app snel je product herkent.

Wat mij betreft is het een geweldig concept, maar ik zal nog even moeten wachten voor ik weer aan een nieuwe mobiel toe ben. Voorlopig kan ik in ieder geval gebruik maken van de zoekfunctie, die naast de barcodescan werkt. Ik ben heel benieuwd of jullie de app downloaden en hoe deze jullie bevalt!

Meer informatie vind je hier: httppublic://blog/logo-menu-bcae8cb6f7559d70a9d4d0107e18424b_0.pngwww.thequestionmark.org/

Image
Follow the author: EliseS
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]