welcome home!

Hallo allemaal,

Daar ben ik dan weer! ik ben vandaag net een maand terug van mijn prachtige reis in Uganda. Toch was het wel weer vreemd om terug in Nederlands te zijn.
Natuurlijk het was echt heerlijk om iedereen weer terug te zien op het vliegveld, want ik had ze echt gemist, maat toch voelde het vreemd om weer terug te zijn.
Het leek net alsof ik echt maanden niet meer thuis was geweest alsof ik van alles had gemist, terwijl die 2 weekjes natuurlijk wel meevallen.

Ook viel me meteen de omgang met mensen onder elkaar heel erg op, dat dit zo anders is als in Uganda. Iedereen heeft hier maar haast, is een beetje knorrig en kijkt niet om naar de ander. In uganda is dat heel anders, daar is alles relaxed en werd je eigenlijk wel door iedereen begroet of nagezwaaid.
Ook is het daar een soort van hallo om te vragen: 'how are you?' het is iets heel kleins maar toch geeft het aan dat je niet langs elkaar leeft in een samenleving.

In de auto op weg naar huis reden we door Amsterdam en ik was aardig onder de indruk over hoeveel auto's hier op de snelweg rijden, over de mega gebouwen en ver allerlei dingen die voor ons gewoon heel normaal zijn. Dat is toch wel even wat anders dan al die banenen bomen in Uganda:)

Dusja het was wel vreemd om weer terug te zijn, maar ik vond het ook wel weer fijn. Weer je eigen huis met je eigen bedje en een heerlijk warme douche. Maar toch dacht ik bij alles wat ik deed wel na...'oja zo ging dat in Uganda en dat deden we toen we gingen douchen' daar sta ik toch nog wel veel bij stil:)

liefs laura

Follow the author: Lauraaa
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Lauraaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]