Biologisch eten is echt beter!

Dat biologisch eten beter is wist ik wel, maar ik had er verder nooit bij stil gestaan. Tot ik vorige week ben begonnen met een suikervrije cursus (geen toegevoegde suiker eten) en ik alle etiketten in de supermarkt ben gaan af speuren! Bijna overal is suiker aan toegevoegd! Ik zag het suikervrij dieet niet helemaal meer zitten, tot ik bij het biologische schap aankwam; jam zonder suiker, thee zonder suiker, müsli zonder suiker, sap zonder suiker, heerlijk!
Nu ik dus iets minder vertrouwen heb gekregen in de supermarkt producten ben ik ook maar mijn eigen moestuin begonnen, kan ik over een paar maandjes lekker komkommer, aardappels, tomaten en sla uit eigen tuin eten!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Hanneke1943
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.