Biologisch eten is echt beter!

Dat biologisch eten beter is wist ik wel, maar ik had er verder nooit bij stil gestaan. Tot ik vorige week ben begonnen met een suikervrije cursus (geen toegevoegde suiker eten) en ik alle etiketten in de supermarkt ben gaan af speuren! Bijna overal is suiker aan toegevoegd! Ik zag het suikervrij dieet niet helemaal meer zitten, tot ik bij het biologische schap aankwam; jam zonder suiker, thee zonder suiker, müsli zonder suiker, sap zonder suiker, heerlijk!
Nu ik dus iets minder vertrouwen heb gekregen in de supermarkt producten ben ik ook maar mijn eigen moestuin begonnen, kan ik over een paar maandjes lekker komkommer, aardappels, tomaten en sla uit eigen tuin eten!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Hanneke1943
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd