Logboek gebeurtenissen in Uganda 1 januari

1 januari 2014: Nieuw jaar. Het is gelukt om mijn ouders een gelukkig nieuw jaar te wensen. Voor hun was het raar om mij er niet bij te hebben zeiden ze. Zij wilden alles weten over hoe wij het gevierd hebben maar vooral hoe het allemaal gaat. Vandaag gaan wij naar een zwembad. Deze was omringd door muren met prikkeldraad. Ze hadden het zwembad een tropische sfeer gegeven. Nadat we klaar waren met zwemmen gingen we naar kim.
Savonds zien wij de zonsondergang maar daarna worden wij meedogenloos aangevallen door mieren . Echte “killers” zijn het zeker een centimeter groot. Als eerste staken zij Rosa dus heb ik haar opgetild en naar de weg gebracht (Rosa is geadopteerd door Kim van Cepo). Maar kort hierna was iedereen aan de beurt. Half dansend (en strippend) stonden wij daar. Savonds spelen wij opnieuw het” Weerwolvenspel”.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of joaquin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.