Worldmapping blogs

Nog 22 dagen

Submitted by robbertmuller on Sat, 29/06/2013 - 17:20
Het begint nu wel heel erg dichtbij te komen. 22 dagen, wat is dat nou ine een mensenleven. Ik ben vandaag begonnen met een lijst te maken met wat ik allemaal nog moet doen. Dat is allemaal nog best veel dus die 22 dagen heb ik ook wel nodig. Maar daarna is het zo ver, dan ga ik gewoon naar Cambodja! Ik heb er echt heel veel zin in en weet zeker dat het een onvergetelijke ervaring wordt! Natuurlijk zal ik vanuit Cambodja ook nog een keer een blog schrijven.

Ps: Nog bedankt voor de nieuwe koffer mam, ben er heel erg blij mee;)

Morgen naar Cambodja

Submitted by robbertmuller on Sat, 20/07/2013 - 20:24
Ja ja morgen is het dan eindelijk zo ver: ik ga naar Cambodja! Net heb ik mijn koffer ingepakt en straks ga ik natuurlijk nog lekker wandelen met de hond. Morgen om 4 uur moet ik bij Schiphol zijn en om 7 uur vertrek ik. Ik reis via Seoul dus dat is al een behoorlijke ervaring natuurlijk. Ik zal iedereen natuurlijk missen maar vooral een heel leuke tijd hebben!

groetjes Robbert

Aangekomen in Seoul

Submitted by robbertmuller on Mon, 22/07/2013 - 06:39
We zijn net veilig en wel aangekomen in Seoul. Het vliegveld is echt ontzettend groot en ik ga er straks ook zeker rondkijken. De reis hier naar toe verliep behoorlijk goed, ook al heb ik niet echt kunnen slapen in het vliegveld. En over een paar uur vlieg ik al naar Cambodja! Maar eerst nog even typisch Koreaans gaan eten:)

groetjes Robbert

Eerste blog uit Cambodja

Submitted by robbertmuller on Tue, 30/07/2013 - 17:40
Hey iedereen,

Ik ben nu al een tijdje in Cambodja en ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik ben al behoorlijk gewend aan alles en ik wil dan ook echt nog niet denken aan naar huis gaan. We zijn de eerste paar dagen bij Kep Gardens geweest. Dit is een project waar kinderen uit de buurt naar toe kunnen om Engels te leren. Hier heb ik vooral heel veel gespeeld, mijn witte t-shirt is zelfs helemaal bruin geworden. Ook heb ik met een monnik zitten praten, wat natuurlijk heel bijzonder is. Toen ik weg ging heeft die monnik mij ook nog geluk gewenst voor de rest van mijn leven. Na dus druk bezig geweest te zijn bij Kep Gardens zijn we naar rabbit island gegaan. Dit was echt een relaxeiland en daar was ik ook wel aan toe. Heerlijk om in de avond in een hangmat te liggen en in de ochtend wakker worden door een duik in de zee. De volgende dag hebben we gefietst door Kep, dit was heel erg leuk. Gisteren ben ik bij de mooiste plek geweest waar ik ooit van mijn leven ben geweest. We hebben met de tuktuks door de rijstvelden gereden en na een heel lange trap opgelopen te hebben hadden we zo'n mooi uitzicht. We hebben ook nog in de rijstvelden 'geholpen' met het plukken van rijst. Vandaag zijn we naar een jongerenhuis gegaan en hebben we meegedaan aan een soort olympische spelen. Mijn team werd 2e dus dat was wel leuk. De enige worden die ze kenden waren win en lose dus het meest gebruikte woord van de dag was dan ook win. Nu zit ik heerlijk buiten in de avond want het is nog heerlijk warm. Ik hoop dat iedereen het daar ook leuk heeft! Er staan trouwens al veel foto's op facebook.

Cheam reap sur iedereen

Submitted by robbertmuller on Thu, 01/08/2013 - 17:47
Gisteren had ik dus een blog geschreven maar er is blijkbaar iets niet helemaal goed gegaan waardoor mijn blog er nu niet staat. Ik lig nu buiten in het donker in een hangmat met op de achtergrond Cambodjaanse muziek. IK heb al heel erg veel gedaan sinds ik hier ben/ Spelletjes gedaan met kinderen, met een monnik gepraat, door de rijstvelden gereden met een tuktuk, geholpen met rijst te oogsten, Engelse les gegeven en nog duizenden andere dingen. Natuurlijk wil ik dan ook nog lang niet naar huis toe maar aan alles komt een einde. Ook begin ik steeds meer Khmer te leren en beter gewend te raken aan de cultuur en het eten. Wat zal ik al die vriendelijkheid missen als ik weer in Nederland ben. Gelukkig als ik terug ben heb ik nog duizenden foto's en de herinneringen zullen altijd blijven. Van het racen met een fiets door Kampot tot een monnik die je al het geluk van de wereld wenst voor de rest van je leven.

Laatste dag in Cambodja

Submitted by robbertmuller on Mon, 05/08/2013 - 04:31
Vandaag is alweer de laatste dag in Cambodja. We zitten nu in de hoofdstad en we gaan vandaag vooral lekker rustig aan doen. Nu zit ik te wachten op het ontbijt bij de laughing fatman, een restaurant dat van Khmer en westers eten een combi heeft gemaakt. Daarna hebben we tot 12 uur vrije tijd en in de middag gaan we dan oa naar het paleis en als het goed is weer naar een markt. Mijn beltegoed is op maar mam mocht je dit nog lezen voordat ik thuis kom ik wil heel erg graag lekkere vette pizza(domino's kebab) eten omdat dat toch wel iets is wat ik heb gemist. Maar als ik thuis kom weet ik zeker dat ik het Khmer eten maar vooral de ontzettend aardige mensen hier ontzettend zal missen. Ik heb in ieder geval een toptijd gehad en hoop dat dit voor mij niet de laatste keer is dat ik zo'n reis zal maken.

Groetjes uit Phnom Phen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Robbertmuller
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories