Verjaardagsfeest in het teken van vrijwilligerswerk in Malawi!

Vrijdag de 13e, een dag waarin iedereen denkt ongeluk te hebben. ik heb het lot getard, en gaf mijn verjaardagsfeest in het teken van mijn periode vrijwilligerswerk in Malawi. Twee dagen zijn mijn stiefmoeder, buurvrouw en ik bezig geweest om alles voor te bereiden en heerlijk te koken.. Om 18.00 druppelde de gasten binnen en iedereen heeft genoten van ons klaargemaakte eten. Het was super gezellig, maar misschien nog wel beter, ik heb die avond bijna 500 euro opgehaald om mee te nemen naar Malawi. Zo krijgen de kinderen daar ook een mooie tijd!
Bedankt allemaal voor julli bijdrage :)

Follow the author: Veerle Veth
More contributions of WorldSupporter author: Veerle Veth
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]