Verjaardagsfeest in het teken van vrijwilligerswerk in Malawi!

Vrijdag de 13e, een dag waarin iedereen denkt ongeluk te hebben. ik heb het lot getard, en gaf mijn verjaardagsfeest in het teken van mijn periode vrijwilligerswerk in Malawi. Twee dagen zijn mijn stiefmoeder, buurvrouw en ik bezig geweest om alles voor te bereiden en heerlijk te koken.. Om 18.00 druppelde de gasten binnen en iedereen heeft genoten van ons klaargemaakte eten. Het was super gezellig, maar misschien nog wel beter, ik heb die avond bijna 500 euro opgehaald om mee te nemen naar Malawi. Zo krijgen de kinderen daar ook een mooie tijd!
Bedankt allemaal voor julli bijdrage :)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Veerle Veth
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.