Organiseren van van alles vooraf.

over een paar maanden is het al zover dan ga ik naar Ghana! (IK KAN NU AL NIET MEER WACHTEN)

Nu ben ik bezig met informatieve dagen bij te wonen over vrijwilligerswerk en alles hierover goed te noteren. Ook voor het geld ophalen ben ik druk bezig met het ontwerpen van een website en ik probeer nog meerdere ideeen te bedenken en uit te werken.

Ik moet nog een allemaal spullen halen voor ik naar Ghana ga. Om dit overzicht te houden noteer ik alles, want anders weet ik het wel en vergeet ik het weer of een deel.

zaterdag 22 maart heb ik de joho/worldsupporter dag in Den Haag meegemaakt. het is echt heel informatief en zeker aan te raden om bij te wonen.
Ik ben nu ook van plan om JOHO Donateur te worden, hier zitten namelijk veel voordelen voor mij en voor de organisatie aan verbonden.

Ik vertel heel veel mensen over wat ik in Ghana ga doen. De meeste vinden dit helemaal super, maar sommige mensen snappen niet dat je geld betaald voor vrijwilligerswerk en dan moet je dat weer uitleggen, maar na een tijdje snappen sommigen het dan wel.

Ook heb ik een meisje in mijn klas die ook graag zoiets zou willen doen dus die heb ik worldsupporter aangeraden en travelactive.

zodra mijn website actief is zet ik nog wel een linkje hier op. hierop ga ik van alles bijhouden dus misschien wel interessant voor mede vrijwilligers.

groetjes,
Sharon

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sharonseinen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Categories